آشپزباشی – معصومه عیوضی
پوره كدو حلوایی را همراه با شكر، آرد، آرد برنج، شیر و سفیده تخممرغ در كاسهای بریزید و مخلوط كنید تا مایه یكدستی حاصل شود. سپس وانیلین و بیكینگپودر را بیفزائید و مخلوط كنید.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. سینی فر را كمی چرب كنید. اكنون هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از این مایه بردارید و درون سینی قرار دهید.
شیرینی را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود و بعد رویشان پسته بپاشید و میل كنید.
یادآوری: برای تهیه پوره كدو حلوایی؛ كدو را پوست بگیرید و با قدری آب بپزید. سپس آن را درون كاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید تا كدو پوره شود.