آشپزباشی - آرزو گنجی
تخممرغ، ماست، کره، روغن مایع، آرد سمولینا، بیکینگپودر و پودر هل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید.
آنگاه آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست آید. سپس چانههایی از خمیر به وزن 25 گرم بردارید و رویش را تخت کنید.
حالا روی هر خمیر به اندازه 1 قاشق چایخوری از مواد میانی بگذارید و خمیر را جمع کنید و رویش را با ابزاری به نام کریمپر بیارائید.
خمیرها را در سینی شیرینیپزی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، رویشان به کمک قلممو شربت بمالید.
روش تهیه مایه میانی: همه مواد را با هم مخلوط کنید.
روش تهیه شربت: همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. سپس شربت را 4 دقیقه بجوشانید.