Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:06

شیرینی کالپورا

شیرینی کالپورا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 25 عدد

تخم‌مرغ 1 عدد

ماست 2 قاشق سوپخوری

کره 125 گرم

روغن مایع 80 میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

آرد سمولینا 3 قاشق سوپخوری

بیکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

پودر هل یک‌دوم قاشق چایخوری

آرد 300 گرم

مواد لازم میانی:

گردوی آسیاب کرده 100 گرم

شکر 3 قاشق سوپخوری

پودر هل یک‌سوم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه شربت :

شکر 400 گرم

آب 1 پیمانه (250 میلی‌لیتر)

گلاب 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

آب لیموی تازه 1 قاشق چایخوری

زعفران حلکرده یک‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی - آرزو گنجی

تخم‌مرغ، ماست، کره، روغن مایع، آرد سمولینا، بیکینگ‌پودر و پودر هل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید.

آن‌گاه آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست آید. سپس چانه‌هایی از خمیر به وزن 25 گرم بردارید و رویش را تخت کنید.

حالا روی هر خمیر به اندازه 1 قاشق چایخوری از مواد میانی بگذارید و خمیر را جمع کنید و رویش را با ابزاری به نام کریمپر بیارائید.

خمیرها را در سینی شیرینی‌پزی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد، رویشان به کمک قلم‌مو شربت بمالید.

روش تهیه مایه میانی: همه مواد را با هم مخلوط کنید.

روش تهیه شربت: همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. سپس شربت را 4 دقیقه بجوشانید.

برچسب ها: آشپزباشیآرزو گنجیشیرینی خوشمزه نوروزیشیرینی کالپوراانواع شیرینی های خشکشیرینی ترکیه اییطرز تهیه شیرینی کالپورا تعداد بازديد: 1773 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است