آشپزباشی- افسانه ظروفی
آرد، بیكینگپودر، پودر كاكائو و نمك را با هم مخلوط و الك كنید. آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس تخممرغها را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا وانیلین و پوست پرتقال را اضافه كنید و مواد خشك را به این مایه بیفزائید تا خمیر مناسبی به دستآید.
اكنون خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت تقریبی نیم ساعت در یخچال نگه دارید.
اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و با برشگری به قطر 6 سانتیمتر، قالب بزنید.
خمیرها را با فاصله در سینی پوشانده از كاغذ روغنی، بچینید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید.
همینكه شیرینی خنك شد، میوههای فراهم كرده از خمیر مارسیپان را با آیسینگ رویال روی شیرینی بچسبانید.
یادآوری 1: برای تهیه گلابی رنگ سبز را با قدری رنگ زرد مخلوط كنید.
برای درست كردن پرتقال خمیر را به رنگ نارنجی در آورید و برای تهیه گیلاس از رنگ قرمز استفاده كنید.
یادآوری 2: برای تهیه آیسینگ رویال، یك عدد سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
سپس به تدریج 75 گرم پودر شكر الك كرده را به آن بیفزائید و در آخر قدری وانیلین اضافه كنید.