ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی
بادام، پودر شکر و آرد ذرت را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را به مدت 15 ثانیه روشن نگه دارید. آنگاه این مخلوط را الک کنید و کنار بگذارید.
حالا سفیده تخممرغها را در کاسه مناسبی که بهتر است فلزی باشد، بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
سپس شکر را کمکم به آن بیفزائید و مخلوط کنید (مرنگ میباید صاف و براق باشد) اکنون اسانس و رنگ را افزوده و مخلوط سازید.
آنگاه مخلوط بادام را در سه نوبت به مرنگ بیفزائید و بالیسک یا کاردک پلاستیکی، مخلوط کنید.
سپس مایه به دست آمده را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده به قطر 1 سانتیمتر بریزید و هر بار قدری از آن را روی صفحه مخصوص ماکارون یا صفحه سلیکونی قرار دهید.
حالا سینی را چند بار روی میز بزنید تا چنانچه هوایی داخل ماکارون باشد، خارج شود. اکنون ماکارون را نیم ساعت در دمای محیط نگه دارید و پس از آن به مدت تقریبی 12-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه ماکارون خنک شد، آنها را دو تا دوتا با کرم گاناش به هم بچسبانید.
روش تهیه کرم گاناش: خامه را گرم کنید و شکلات را به آن بیفزائید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود. همینکه کرم خنک و سفت شد، آن را مصرف کنید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید ماکارون را در جعبههای شکلاتی دست ساختتان قرار دهید.