تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانیصفت
درست كردن این شیرینی، به دو رنگ خمیر نیاز دارد كه برای خمیر وانیلی؛ كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و زردهی تخممرغ را بیفزائید.
آنگاه آرد، آرد ذرت و وانیلین را درون مایه بریزید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس خمیر را در كیسهی نایلونی بگذارید و در یخچال نگه دارید.
حالا خمیر شكلاتی را نیز همانند خمیر وانیلی آماده كنید. با این تفاوت كه 20 گرم از میزان آرد آن كم كنید و به جایش مخلوط پودر كاكائو و نمك بریزید. اكنون خمیر شكلاتی را نیز در كیسهی نایلونی بگذارید و در یخچال نگهدارید.
پس از یك ساعت، هر دو خمیر را از یخچال در آورید و برای تهیهی شیرینی به شكل حلزون، هر دو رنگ خمیر را جداگانه روی كاغذ روغنی به اندازهی 15× 22 سانتیمتر باز كنید و خمیر شكلاتی را روی خمیر وانیلی قرار دهید.
خمیرها را از درازا رول كنید، در كاغذ روغنی بپیچید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. سپس آن را به عرض یك سانتیمتر ببرید و در سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی، بچینید.
سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 10 دقیقه، بپزید.
برای تهیهی شیرینی به شكل دایرهی دو رنگ، خمیر شكلاتی را به قطر 2 سانتیمتر رول كنید و خمیر وانیلی را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز كنید.
حالا خمیر شكلاتی را روی خمیر سفید قرار دهید و با هم رول كنید. خمیر را در كاغذ روغنی بپیچید و نیم ساعت در یخچال نگهدارید. سپس آن را نیز به عرض 1 سانتیمتر ببرید و در سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی بچینید.
سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را 10 دقیقه بپزید.