Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:25

شيريني با كاسترد

شيريني با كاسترد

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 24 عدد

كره 100 گرم

پودر شكر   40گرم

وانيل  يك‌چهارم قاشق چايخوري

پودر كاسترد 40 گرم

آرد 100 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

كره، پودر شكر و وانيل را در كاسه مناسبی بريزيد و با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود.

آن‌گاه پودر كاسترد را به آن بيفزائيد و هم بزنيد. سپس آرد را افزوده و مخلوط كنيد تا خمير مناسبی به دست آيد.

حالا روی خمير را بپوشانيد و 30 دقيقه در يخچال نگه داريد. اكنون خمير را روی سطح آرد پاشيده به ضخامت نيم‌ سانتيمتر باز كنيد و صفحه طرح‌دار مناسبی را روی خمير بگذاريد و رويش رودنه بكشيد تا طرح روی خمير منتقل شود.

آن‌گاه خمير را با برشگر به اندازه 5×3 سانتيمتر قالب بزنيد و در سيني شيريینیپزی بچينيد.

حالا شيرینی را به مدت تقریبی 12 - 15 دقيقة در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد بپزيد.

برچسب ها: شیرینی خشکآشپزباشیمریم امیریشیرین پزیشیرینی خانگیشیرینی با کاستردکاسترد تعداد بازديد: 2059 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است