آشپزباشی - مریم امیری
كره، پودر شكر و وانيل را در كاسه مناسبی بريزيد و با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود.
آنگاه پودر كاسترد را به آن بيفزائيد و هم بزنيد. سپس آرد را افزوده و مخلوط كنيد تا خمير مناسبی به دست آيد.
حالا روی خمير را بپوشانيد و 30 دقيقه در يخچال نگه داريد. اكنون خمير را روی سطح آرد پاشيده به ضخامت نيم سانتيمتر باز كنيد و صفحه طرحدار مناسبی را روی خمير بگذاريد و رويش رودنه بكشيد تا طرح روی خمير منتقل شود.
آنگاه خمير را با برشگر به اندازه 5×3 سانتيمتر قالب بزنيد و در سيني شيريینیپزی بچينيد.
حالا شيرینی را به مدت تقریبی 12 - 15 دقيقة در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد بپزيد.