تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
كره، تخممرغ، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا فقط با هم مخلوط شوند. آنگاه آرد، پودر كاكائو و نمك را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. خمیر فراهم كرده را در كیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر به قطر چهار و نیم سانتیمتر، 24 دایره از خمیر ببرید و با فاصله در سینی بچینید.
حالا سینی را در فر بگذارید و شیرینیها را به مدت تقریبی 10 دقیقه، بپزید. اكنون شیرینیها را از فر درآورید و بلافاصله روی هر كدام یك مارشمالو بگذارید. دوباره سینی را در فر بگذارید و پس از یك دقیقه از فر درآورید و روی پنجره سیمی خنك كنید.
آنگاه روی مارشمالو، شكلات سیاه بریزید و بگذارید شكلات ببندد. حال روی شكلات را با شكلات سفید و گلسهچری بیارائید و با پاستیل سبز رنگ برای گلسهچریها برگ بسازید و كنارش قرار دهید. اینك شكلات مارشمالو را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری: ماندگاری این شیرینی بیش از یك هفته در ظرف دردار و در دمای محیط میباشد.