آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 160درجۀ سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازۀ 24×32 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی به گونه ای بپوشانید که کاغذ از دو لبۀ قالب حدود 5 سانتیمتر بلندتر باشد.
آن گاه کره و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن ماری آب کنید.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید اندکی خنک شود.
حالا آناناس را در صافی بریزید و آب آن را نگه دارید و آناناس را خرد کنید.
اکنون شکر، تخممرغها و وانیل را با همزن برقی بزنید و بعد آرد و بیکینگ پودر را همراه با نارگیل، آناناس و یک چهارم پیمانه از آب آناناس به این مخلوط بیفزائید و بعد شکلات و کره را بیفزائید و هم بزنید.
اینک مخلوط فراهم کرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 35 دقیقه در فر بپزید.
آن گاه صبر کنید تا اسلایس آناناس در قالب خنک شود.
در این میان، پودر شکر و 3 قاشق از آب آناناس را در کاسۀ مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش بگذارید تا آیسینگ روان و یکدستی حاصل شود.
سپس آیسینگ را روی اسلایس آناناس بریزید و صاف کنید و رویش را با نارگیل رنده کرده بپوشانید.
همینکه آیسینگ سفت شد، اسلایس را به اندازۀ دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری
می توانید از میوۀ دلخواهتان برای آراستن این اسلایس بهره بگیرید.