Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:06

اشترودل گلابی

اشترودل گلابی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای٤ عدد 

گلابی رسيده ٢ عدد

كره آبكرده ٥٠ گرم

خرده نان (bread crambs)  85 گرم

شكر قهوه ای ٢٥ گرم

گردوی خرد كرده ٤٠ گرم

پوست پرتقال رنده كرده ٢ قاشق چايخوري

عسل ١٠٠ گرم

آب پرتقال  ٢ قاشق سوپخوري

خمير فيلو  ١٠٠ گرم

پودر شکر برای تزئین اشترودل به میزان لازم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

پوست گلابي‌ها را بگيريد و گلابی‌ها را خرد كنيد. آن‌گاه یک قاشق سوپخوري از كره را در تابه بريزيد و خرده نان را به آن بيفزائيد و تفت دهيد تا طلائی رنگ شود.

سپس آن را  از روی حرارت برداريد و گلابیها، شكرقهوه‌ای، گردو، پوست پرتقال، عسل و آب پرتقال را درون همان تابه بریزید و مواد را مخلوط کنید.

حالا روی یکی از خمیرهای فیلو را با باقیمانده کره مرطوب کنید و قدری از مایه ميانی را رويش بریزید به گونه‌ایکه از اطراف خمیر حدود یک سانتيمتر فاصله داشته باشد.

اکنون خمير را رول کنید و رویش کره بمالید. به همین ترتیب اشترودل‌ها را آماده کنید و در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید.

اینک اشترودل را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با  دمای 200 درجه سانتيگراد بپزید. همینکه اشترودل خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید.

برچسب ها: شیرینی پزیآشپزباشیمهدیس رحیمیاناشترودلدسر خوشمزهاشترول گلابی تعداد بازديد: 1559 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است