آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
پوست گلابيها را بگيريد و گلابیها را خرد كنيد. آنگاه یک قاشق سوپخوري از كره را در تابه بريزيد و خرده نان را به آن بيفزائيد و تفت دهيد تا طلائی رنگ شود.
سپس آن را از روی حرارت برداريد و گلابیها، شكرقهوهای، گردو، پوست پرتقال، عسل و آب پرتقال را درون همان تابه بریزید و مواد را مخلوط کنید.
حالا روی یکی از خمیرهای فیلو را با باقیمانده کره مرطوب کنید و قدری از مایه ميانی را رويش بریزید به گونهایکه از اطراف خمیر حدود یک سانتيمتر فاصله داشته باشد.
اکنون خمير را رول کنید و رویش کره بمالید. به همین ترتیب اشترودلها را آماده کنید و در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بگذارید.
اینک اشترودل را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتيگراد بپزید. همینکه اشترودل خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید.