تحریریه ماهنامه آشپزباشی- نفیسه قنبری
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. كره، پودر شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس روغن مایع، تخممرغ و قهوه را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا آرد و بیكینگپودر را كم كم درون مایه فراهم كرده بریزید تا خمیر نرمی به دست آید. اكنون هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری، از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید. سپس آنها را با فاصله در سینی بچینید و رویشان فندق بگذارید.
اكنون سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، شیرینی را بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.