آشپزباشی- آرزو گنجی
قالب باقلو را چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. كشمش را 1 ساعت بخیسانید و بعد در صافی بریزید. آنگاه به كمك دستگاه غذاساز، آن را پوره كنید. سپس شكلات را همراه با كره به روش بنماری آب كنید. حالا كشمش، بیسكویت، پودر شكر، پودر نارگیل، آب و پوست پرتقال رابه شكلات بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
اكنون این مخلوط را در قالب باقلوا بریزید، خوب بفشارید و رویش پودر پسته یا شكر رنگی بریزید. اینك شیرینی را در یخچال بگذارید و پس از یك ساعت و نیم آن را برای پذیرائی به اندازههای دلخواه ببرید و در ظرف زیبائی بچینید.