روشتهیه
آرد را بدون اينكه تغيير رنگ دهد جداگانه تفت دهيد سپس آن را الك كرده روغن را روي حرارت قرار دهيد وقتي ذوب شد آرد را به آن اضافه كرده هم بزنيد تا آرد به خورد روغن برود و عطر آن بلند شود. از حرارت برداشته اجازه دهيد تا مواد كمي خنك شود. پس از آن پودر قند،هل، نارگيل را اضافه نموده خوب همزده تا مواد با هم مخلوط شوند. مواد را در قالب باقلوا ريخته كاملاً فشرده نموده روي آن را پودر قند يا پسته پاشيده بعد از يك ساعت آن را به شكل دلخواه برش دهيد. در صورت تمايل ميتوان به نيمي از اين مواد كاكائو زده حلواي دو رنگ درست كرد.