آشپزباشی- مژگان فرهنگ
پودر قند، شیرعسلی و كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كاملاً یكدست شود.
سپس از روی حرارت بردارید و شكلات آبكرده را بهتدریج بیفزائید و با همزن برقی شروع به همزدن نمائید.
آنگاه بادام پرك، گردو و مربای آلبالو را اضافه نمائید.
حالا قالبی به ابعاد 20×20 سانتیمتر را انتخاب كنید و كف و دیوارهی آن را با فویل بپوشانید.
بعد مایه را درون قالب بریزید و به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس به اندازهی دلخواه برش دهید و در صورت دلخواه، با خلال پسته بیارائید.