Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:28

فاج شكلات و میوه (بدون فر)

فاج شكلات و میوه (بدون فر)

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

پودر قند 500 گرم

 

شیرعسلی 375 گرم

 

كره 45 گرم

 

شكلات تیره 175 گرم

 

بادام پرك 100 گرم

 

گردو 60 گرم

 

مربای آلبالو 55 گرم

 

خلال پسته جهت تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

پودر قند، شیرعسلی و كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كاملاً یكدست شود.

سپس از روی حرارت بردارید و شكلات آب‌كرده را به‌تدریج بیفزائید و با همزن برقی شروع به همزدن نمائید.

آن‌گاه بادام پرك، گردو و مربای آلبالو را اضافه نمائید.

حالا قالبی به ابعاد 20×20 سانتیمتر را انتخاب كنید و كف و دیواره‌ی آن را با فویل بپوشانید.

بعد مایه را درون قالب بریزید و به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس به اندازه‌ی دلخواه برش دهید و در صورت دلخواه، با خلال پسته بیارائید.

 

برچسب ها: شیرینی پزیآموزش فاجانواع فاجشیرینی بدون فرآشپزباشیفاج شكلاتفاج میوه تعداد بازديد: 1673 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این فاج چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است