Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:19

شیرینی برشی شكلات و گردو

شیرینی برشی شكلات و گردو

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 150 گرم

 

شكر قهوه‌ای 100 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كره‌ی سرد خرد كرده 60 گرم

 

شكلات سفید آبكرده برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم رویه

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

شكر قهوه‌ای 50 گرم

 

عسل 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

پوست پرتقال رنده كرده 2 قاشق سوپخوری

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

گردوی خرد كرده 200 گرم

 

شكلات آبكرده 240 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

آرد، شكر قهوه‌ای و بیكینگ‌پودر را با هم مخلوط كنید و در كاسه‌ای بریزید. آن‌گاه كره را بیفزائید و با نوك انگشتان با آرد مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

سپس خمیر را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا خمیر را در قالب 20 × 30 سانتیمتری دارای كاغذ روغنی پهن كنید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

اكنون مواد رویه را روی خمیر پخته بریزید و 30 دقیقه‌ی دیگر، شیرینی را بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، به اندازه‌ی دلخواه ببرید و با شكلات بیارائید.

روش تهیه‌ی مواد رویه: تخم‌مرغ‌ها، شكر قهوه‌ای و عسل را در ظرف مناسبی كه كف ضخیمی داشته باشد، بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.

بعد از 10 دقیقه، پوست پرتقال و وانیل را بیفزائید و ظرف را از روی حرارت بردارید.

حالا گردو و شكلات را اضافه كنید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرشیرینی شکلاتیشیرینی برشیشیرینی گردویی تعداد بازديد: 2343 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است