تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ
آرد، شكر قهوهای و بیكینگپودر را با هم مخلوط كنید و در كاسهای بریزید. آنگاه كره را بیفزائید و با نوك انگشتان با آرد مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس خمیر را در كیسهی نایلونی بگذارید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا خمیر را در قالب 20 × 30 سانتیمتری دارای كاغذ روغنی پهن كنید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید.
اكنون مواد رویه را روی خمیر پخته بریزید و 30 دقیقهی دیگر، شیرینی را بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، به اندازهی دلخواه ببرید و با شكلات بیارائید.
روش تهیهی مواد رویه: تخممرغها، شكر قهوهای و عسل را در ظرف مناسبی كه كف ضخیمی داشته باشد، بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.
بعد از 10 دقیقه، پوست پرتقال و وانیل را بیفزائید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
حالا گردو و شكلات را اضافه كنید.