آشپزباشی - نجمه درویش ملا:
روشتهیه
کره و شکر قهوه ای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن گاه تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد، بیکینگ پودر، دارچین و زنجفیل را الک کنید و آن را کم کم به مایۀ فراهم کرده بیفزائید و با لیسک هم بزنید.حالا 30 گرم از کنجد را نیز به این مایه افزوده و مخلوط نمایید.اکنون مایۀ به دست آمده را در قالب دارای کاغذ روغنی به اندازۀ 20×30 سانتیمتر بریزید و صاف کنید و باقیماندۀ کنجد را رویش بپاشید. اینک شیرینی را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.همینکه شیرینی خنک شد،آن را به اندازۀ دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
یادآوری
میتوانید این شیرینی را در قالب گرد به قطر 25 سانتیمتر نیز تهیه کنید.
این شیرینی در ظرف دربسته و در جای خنک دو هفته ماندگاری دارد.