آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
سفیدۀ تخم مرغ ها را در كاسۀ مناسبی بریزید و شكر را به آن بیفزائید.
حالا آن را روی حرارت بخارآب جوش بگذارید و با همزن برقی هم بزنید تا شكر حل شود و سفیده ها كاملا فرم بگیرند و براق شوند.
آن گاه مرنگ را از روی حرارت بردارید و وانیل و آب لیمو را به آن بیفزائید و همچنان به هم زدن ادامه دهید (15 دقیقه).
اکنون مرنگ را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ ساده به قطر یک سانتیمتر بریزید و آن را روی صفحۀ سلیکونی یا کاغذ روغنی به شکل دایره و به قطر 4 سانتیمتر پایپ کنید.
اینک وسط مرنگ ها قدری شكلات و سس كارامل بریزید و به کمک سیخ چوبی به شکل مرمری درآورید.
آن گاه مرنگ را به مدت تقریبی ٢٠-٣٠ دقیقه در فر با دمای 80 درجۀ سانتیگراد بپزید.
مرنگ می باید کاملا خشک شود تا براحتی قابل جدا کردن از صفحۀ سلیکونی یا کاغذ روغنی باشد.
یادآوری
* برای تهیۀ مرنگ می توانید از صفحۀ مخصوص ماکارون بهره بگیرید.
* بهتر است مرنگ را درفر با سیستم فن بپزید
* مرنگ را در شیشه یا ظرف دردار نگه دارید.