تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
قالب را به اندازه دوازده در سی و هفت و نیم سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. به گونهایکه کاغذ از لبه قالب بلندتر باشد. آنگاه بیسکویت، شکر و کره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
سپس آن را در قالب بریزید و خوب بفشارید و بعد به مدت 10 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، مخلوط گردو، شکلات چیپسی و شیرعسلی را رویش بریزید و پودر نارگیل بپاشید. حالا دوباره قالب را در فر بگذارید و شیرینی را بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، آن را برش بزنید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.