آشپزباشی
فر(تاون) را با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی، زرده تخممرغ، پودرقند و وانیل را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ شود و مایه، غلیظ و كشدار گردد. حالا گردو را بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از مخلوط بردارید و با فاصله در سینی بچینید و روی هر كدام قدری خلال پسته بپاشید. اكنون سینی را در فر بگذارید و پفكهای گردوئی را به مدت 10-15 دقیقه، یا تا زمانی كه زیرشیرینیها طلائی رنگ شود، بپزید.
پفكهای گردوئی را پس از خنك شدن، از كاغذ جدا كنید و در ظرف مناسبی بچینید.