آشپزباشی – افسانه اسفندیاری
در كاسه مناسبی كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و بعد تخممرغ را بیفزائید. آنگاه آرد و پوست پرتقال را اضافه نمائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده باوردنه به ضخامت نیمسانتیمتر باز كنید و با برشگر مستطیل شكل به ابعاد 5×7 سانتیمتر قالب بزنید. روی خمیرها شكر درشت و پوست پرتقال بپاشید و با فاصله در سینی بچینید.
اكنون سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، بیسكویت را بپزید. همینكه بیسكویت خنك شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.