آشپزباشی - افسانه ظروفی
آرد، نمک و شکر را در کاسه بزرگی بریزید و در مرکز آن حفرهای بسازید. آنگاه شیر را گرم کنید و مایه خمیر و 1 قاشق سوپخوری از مخلوط آرد را به آن بیفزائید و هم بزنید.
سپس رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا حبابهایی روی مایه خمیر بوجود آید.
حالا آن را درون آرد بریزید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود. خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در سلفون بپیچید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
در این میان کره را بین دو کاغذ روغنی با وردنه باز کنید و به اندازه 10×20 سانتیمتردر آورید .
اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه 12× 40 سانتیمتر باز کنید و کره را روی نیمی از خمیر بگذارید.
آنگاه نیمه دیگر خمیر را روی کره تا کنید و اطراف خمیر را بهم بچسبانید تا کره کاملا در خمیر قرار بگیرد.
سپس خمیر را باز کنید (به شکل مستطیل) و آن را مانند پاکت نامه، سه لا تا بزنید.
خمیر را در سلفون بپیچید و 20 دقیقه در یخچال بگذارید. به همین ترتیب تا زدن خمیر را سه بار تکرار کنید و هر بار آن را 20 دقیقه در یخچال بگذارید.
اینک خمیر را دو قسمت کنید و هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر و اندازه 22×36 سانتیمتر باز کنید.
آنگاه هر کدام از خمیرها را از طرف طول آن رول کنید و به عرض تقریبی 5/1 سانتیمتر برش دهید.
خمیرهای برش خورده را با فاصله از هم در سینی شیرینیپزی بچینید، رویش را بپوشانید و 20 دقیقه در دمای محیط نگه دارید.
حالا رویشان تخممرغ بمالید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه رولهای کروسان خنک شدند، هر دو عدد را با کرم انبه به هم بچسبانید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیه کرم انبه
شیر، شکر و پودر کاسترد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.
آنگاه ورقههای ژلاتین رادر آب سرد بخیسانید و صبر کنید تا نرم شوند. سپس آب اضافیش را بگیرید و به روش بنماری حل کنید.
حالا محلول ژلاتین را به کاسترد بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون روی کرم را بپوشانید و بگذارید کاملا خنک شود و بعد انبه را به آن افزوده و مخلوط سازید.