آشپزباشی- افسانه ظروفی
آرد، یكچهارم از پودر شكر، نمك و آرد ذرت را با هم مخلوط و الك كنید. آنگاه روغن را در كاسهی مناسبی بریزید، نیمی از مواد خشك را همراه با وانیلین، به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس باقیماندهی مواد خشك و گردو را اضافه نمائید و قدری ورز دهید تا خمیر مناسبی به دست آید.
حالا هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری، از خمیر بردارید و با فاصله، در سینی مخصوص شیرینیپزی بچینید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، بپزید.
اكنون سینی را از فر در آورید و بعد از 5 دقیقه، شیرینیها را در باقیماندهی پودر شكر بلغتانید.
همینكه شیرینی قدری خنك شد، دوباره آن را در پودر قند بلغتانید و این كار را یك بار دیگر، تكرار كنید تا لایهی نسبتاً ضخیمی از پودر شكر، شیرینیها را در بر بگیرد.
اینك شیرینی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی، بچینید.
یادآوری 1: این شیرینی سنتی متعلق به روسیه است.
یادآوری 2: خمیر این شیرینی قدری خشك است و فقط با ورز دادن نرم و صاف میشود. بنابراین از افزودن مواد اضافی به آن جداً خودداری كنید.
یادآوری 3: سینی را اصلاً چرب نكنید.