آشپزباشی – افسانه اسفندیاری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. در كاسه مناسبی، كره، پودر شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و بعد خامه و پوست پرتقال را بیفزائید.
آنگاه آرد ذرت و آرد را اضافه و مخلوط كنید. حالا مایه به دست آمده را در كیسه مخصوص شیرینیپزی دارای ماسوره كنگرهدار بریزید و هر بار قدری از آن را با فاصله روی سینی بگذارید.
سینی را در فر قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، بیسكویت را بپزید. همینكه بیسكویتها خنك شدند، رویشان را با شكلات آبكرده بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.