تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
کره و پودرشکر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه کره بادامزمینی را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس بادامزمینی را نیز افزوده و مخلوط سازید.
حالا این مخلوط را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را روی یکی از نانهای میکادو بمالید. اکنون نانها را روی هم قرار دهید و میکادو را به مدت تقریبی 1 ساعت، در یخچال نگه دارید.
سپس آن را برش دهید و نیمی از هر میکادو را در شکلات بزنید و با پرالین فندق بیارائید.
روش تهیه پرالین فندق: فندقها را روی فویل چربکرده بگذارید. آنگاه شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
سپس آن را بجوشانید تا شکر کارامل و طلائی رنگ شود. حالا کارامل را روی فندقها بریزید و همینکه کارامل خنک و سفت شد، آن را به تکههای کوچک تقسیم کنید.