گروه شیرینی پزی
شكلات سفید را به روش بنماری آب كنید و در سینی 18× 28 سانتیمتری دارای كاغذ روغنی بریزید و صبر كنید شكلات ببندد.
آنگاه با برشگر به قطر 5 سانتیمتر دایرههائی از شكلات ببرید و مركز آن را با برشگر كوچكتری خالی كنید.
برای این كار لازم است برشگر را قدری گرم كنید تا شكلات نشكند!
حالا پودر شكر و پودر نارگیل را با هم مخلوط كنید و خامه، كره و شكلات آبكرده را به آن بیفزائید و هم بزنید تا مواد خمیر شود.
اكنون خمیر فراهمكرده را در كیسهی مخصوص شیرینیپزی دارای ماسورهی ساده به قطر یك سانتیمتر، بریزید و روی حلقههای شكلاتی قدری از آن بگذارید و با ترافل بیارائید.