آشپزباشی - آرزو گنجی
کره، شکر، پودر هل و پنیر خامهای را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه آرد را بیفزائید و به کمک لیسک مخلوط کنید. اکنون خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و حدود یک ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا خمیر را 2 قسمت کنید و زیر و روی خمیر از مواد رویه بریزید و با وردنه به شکل دایره به قطر 23 سانتیمتر باز کنید.
سپس هر دایره را به 8 مثلث برش دهید و هر مثلث را از قائده آن رول کنید و در سینی شیرینیپزی بچینید.
اینک رولهای گروه را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید.
روش تهیه مواد رویه: همه مواد را با هم مخلوط کنید.