تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
آرد، پودرکاکائو، بیکینگسودا و نمک را الک کنید و کنار بگذارید. آنگاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود (2 دقیقه). سپس تخممرغ، شیر و وانیل را بیفزائید. حالا مخلوط آرد را افزوده و هم بزنید تا مایه خمیر شود.
اکنون هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید. توپهای فراهم کرده را در سینی بچینید و به مدت تقریبی 12 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
اینک مارشمالوها را روی شیرینیها قرار دهید و 2 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا مارشمالو اندکی آب شود.
حالا سینی را از فر درآورید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا شیرینی خنک شود.
اینک رویشان شکلات آبکرده بریزید.