آشپزباشی – مژگان فرهنگ
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و پودر ژله و وانیل را بیفزایید.
سپس تخممرغ را اضافه كنید و مخلوط آرد و بیكینگپودر را درون مایه بریزید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به شكل گل قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید.
اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه بیسكویت را بپزید.
یادآوری: میتوانید از انواع ژلهی میوه برای تهیه این بیسكویت استفاده كنید و آن را در رنگهای مختلف تهیه كنید.