تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
فر را با دمای 220 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی آرد را همراه با بیكینگپودر الك كنید.
آنگاه كره، شكر، گردو، كشمش و نیمی از تخمهی آفتابگردان را به آرد بیفزائید.
سپس ماست و شیر را دركاسهی دیگری بریزید و با هم مخلوط كنید و به تركیب قبلی بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید و به دست نچسبد.
اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت یك سانتیمتر بازكنید و با برشگری به قطر 8 سانتیمتر، دایرههایی از آن ببرید و با فاصله در سینی بچینید.
حالا رویشان شیر بمالید و باقیماندهی تخمهی آفتابگردان را بپاشید.
سینی را درفر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه اسكن را بپزید تاطلائی رنگ شود. اینك اسكن را برای پذیرائی در ظرف یا سبد مناسبی بچینید.