آشپزباشی
فر (تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. سینی فر را چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه مخلوط آردها و روغن جامد را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط سازید تا به صورت كرم درآید. سپس وانیل، تخممرغها و پودر شكر را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، مواد را هم بزنید.
حالا خمیر را داخل نایلون بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال نگهدارید. اكنون خمیر را با وردنه روی سطح آردپاشی شده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر مخصوص شیرینی زبان، قالب بزنید. اینك خمیرهای بریده را در سینی فر (تاون) بچینید و روی آنها زرده تخممرغ بمالید.
بعد با پشت چنگال، روی آنها خطوطی بكشید و كنجد بپاشید و به مدت 20 دقیقه در فر (تاون) بپزید. حالا شیرینی را روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شود و در ظرف مناسبی بچینید.