آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را با اسپری روغن (مخصوص قنادی) چرب نمائید.
آنگاه آرد، شکر قهوهای، شکر، بیکینگپودر و نمک را در کاسه مناسبی بریزید. حالا کره، تخممرغها و وانیل را با هم مخلوط نمائید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
سپس این مخلوط را به مواد خشک اضافه کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. اکنون هر بار به اندازه 2 قاشق سوپخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید.
توپهای خمیر را در قالبهای لیوانی شکل قرار دهید و قالب کوچکتر را رویش بگذارید و بفشارید تا جایی که خمیر تا لبة قالب بالا بیاید.
اینک قالب را در فر بگذارید و کوکی را به مدت تقریبی 17-19 دقیقه بپزید (لبههای کوکی میباید طلائی رنگ شود) .
آنگاه قالب را از فر درآورید و قالبهای کوچکتر را از کوکیها جدا کنید و همچنان که کوکیها گرم هستند، لبه آنها را با چاقوی تیز، صاف و مرتب کنید.
سپس کوکی کاپها را روی پنجرة سیمی قرار دهید تا کاملاً خنک شوند. حالا داخل کوکی کاپها را با کرم یا موس دلخواهتان پر کنید و روی کوکیها را با خامة فرم گرفته، میوه و برگ نعنا بیارائید.
یادآوری1: چنانچه بخواهید داخل کوکیکاپها را با نوشیدنی و یا میوههای خرد کرده پر کنید، برای جلوگیری از خیس شدن کوکیها، داخلشان را به کمک قلممو، شکلات آبکرده بمالید و همینکه شکلات بست و سفت شد، میتوانید برای پر کردن کوکیکاپ از انواع نوشیدنی و میوه نیز استفاده کنید.
یادآوری2: میتوانید قالب مـخصوص این کوکی را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.