تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی
آرد، وانیلین و پودر شكر را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا مواد به شكل خرده نان درآید. آنگاه شیر را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید.
حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به صخامت 3 میلیمتر، باز كنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید.
سپس خمیرهای برشخورده را در قالبهای چربكرده تارتلت به قطر 3 سانتیمتر پهن كنید، رویشان چنگال بزنید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتیگراد، بپزید. اكنون تارتلتها را روی پنجره سیمی خنك كنید و داخلشان را با مایه كاراملی و فندق پر نمائید.
اینك روی تارتلتها را با شكلات سفید آبكرده بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیه مواد میانی: شكر، شكر قهوهای، خامه، كره و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا شكر حل شود. آنگاه این مایه را 20 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود.
برای اطمینان از آماده شدن این مایه كاراملی، اندكی از آن را در لیوان آب سرد بریزید و چنانچه كارامل در آب حل نشود، آماده مصرف است. سپس فندق و وانیلین را بیفزائید و آن را از روی حرارت بردارید.