Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:00

کلوچه زنجفیلی

کلوچه زنجفیلی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 20 عدد 

آرد ۳۵۰ گرم

نمک یک پینچ

پودر شکر ۲۰۰ گرم

جوش شیرین یک قاشق چایخوری

کره ۱۲۵ گرم

گلوکز یا عسل ۷۵ گرم

تخم مرغ 1 عدد

پوست پرتقال رنده کرده یک قاشق چایخوری

زنجفیل تازه (رنده کرده) دو قاشق چایخوری

آشپزباشی - آرزو مقدم

همه مواد خشک را با هم مخلوط و الک کنید.

آن‌گاه کره و گلوکز را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود.

سپس تخم‌مرغ و مخلوط کره و گلوکز، پوست پرتقال و زنجفیل را به مواد خشک افزوده و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود.

روی خمیر را بپوشانید و ۲۰ دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا هر بار به اندازه یک گردو از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و رویش را اندکی تخت کنید.

اکنون توپ‌های خمیر را با فاصله از یکدیگر، روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید.

اینک کلوچه‌ها را به مدت تقریبی ۱۵ - ۱۸ دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160درجۀ سانتیگراد بپزید.

همینکه کلوچه‌ها خنک شدند، آنها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

یادآوری

کلوچه‌ها را در ظرف در دار نگه دارید.

برچسب ها: کلوچهآشپزباشیدستور تهیه کلوچهشور و شیرینکلوچه زنجفیلیکلوچه زنجبیلیدستور تهیه کلوچه زنجفیلیروش پخت کلوچه زنجفیلیروش پخت کلوچه زنجبیلی تعداد بازديد: 3805 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کلوچه چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است