آشپزباشی - آرزو مقدم
همه مواد خشک را با هم مخلوط و الک کنید.
آنگاه کره و گلوکز را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود.
سپس تخممرغ و مخلوط کره و گلوکز، پوست پرتقال و زنجفیل را به مواد خشک افزوده و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود.
روی خمیر را بپوشانید و ۲۰ دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا هر بار به اندازه یک گردو از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و رویش را اندکی تخت کنید.
اکنون توپهای خمیر را با فاصله از یکدیگر، روی سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید.
اینک کلوچهها را به مدت تقریبی ۱۵ - ۱۸ دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160درجۀ سانتیگراد بپزید.
همینکه کلوچهها خنک شدند، آنها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
یادآوری
کلوچهها را در ظرف در دار نگه دارید.