آشپزباشی- سعید بابارحیمی
خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. آنگاه شكلات سفید را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا مایهی صاف و یكدستی به دست آید.
اكنون آبلیمو، پوست لیمو و رنگ را بیفزائید و مایهی فراهم كرده را در یخچال قرار دهید تا خنك شود. حالا شكلات سیاه را در قالب مخصوص شكلات بریزید.
قالب را تكان دهید و برگردانید تا شكلات اضافی از قالب بریزید. سپس آن را در یخچال قرار دهید تا شكلات ببندد.
اكنون مایهی میانی را در قالب، روی شكلات بریزید و رویش را با شكلات سیاه بپوشانید و دوباره در یخچال قرار دهید تا شكلات ببندد.
اینك شكلات را از قالب درآورید و با شكلات سفید آبكرده بیارائید.