آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
فر را با دمای 200 درجهی سانتیگراد گرم كنید و قالب مربع به ابعاد 20 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید.
به گونهای كه كاغذ از لبهی قالب حدود 5 سانتیمتر بلندتر باشد.
آنگاه مارمالاد سیب، زردآلو، كشمش، شكر، تخمهی آفتابگردان، كنجد، جو، آرد، پودر نارگیل و تخممرغها را در ظرف مناسبی بریزید، با هم مخلوط كنید و در قالب بریزید.
رویش را صاف كنید و به مدت 25 دقیقه، در فر بپزید.
همینكه شیرینی خنك شد، آن را به شكل مستطیلهای كوچك ببرید و برای پذیرایی در ظرف زیبائی بچینید.