آشپزباشی - محیا ربیعی
فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم كنید و کف قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
به گونهای که کاغذ از دو طرف قالب بلندتر باشد.
آنگاه بیسكویت، پودر شكر، نمک و کره را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
سپس این مخلوط را در قالب بریزید و بفشارید.
به گونهای که بیسکویت در همه جای قالب به صورت یکنواخت پهن شود.
حالا پودر نارگیل را رویش بپاشید و شکلات شیری را بیفزائید.
آنگاه شیرعسلی را روی این مواد بریزید و گردو بپاشید.
اکنون قالب را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 30 دقیقه، بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، آن را به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.