آشپزباشی- سهیلا جباری
فر (تاون) را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید. كره، آرد برنج، آرد سفید، پودر قند و پودر شكلات را، در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط كنید تا مواد خمیر شود. آنگاه خمیر را روی سطح آردپاشی شده ورز دهید تا نرم و یكدست شود. سپس آن را به 4 قسمت مساوی تقسیم نمائید و هر قسمت را رول كنید؛ به گونهای كه قطر این رولها 1 سانتیمتر باشد.
بعد هر یك از رولها را به قطعات 3 سانتیمتری ببرید و روی سینی پوشانده شده با كاغذ روغنی بگذارید و به مدت 10-12 دقیقه در فر بپزید. حالا صبر كنید تا شیرینی در سینی خنك شود.
بعد هر یك از آنها را تا نیمه درون شكلات سفید فرو ببرید و بگذارید تا شكلات ببندد. اكنون روی شیرینیها را با شكلات سیاه تزئین نمائید.