آشپزباشی – سعید بابارحیمی
شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا شكر حل شود و شربت بجوشد. آنگاه گلوكز و روغن مایع را بیفزائید و در حدود 20 دقیقه شربت را بجوشانید تا طلائی رنگ شود.
حالا كنجد و زعفران را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید. اكنون كنجد (اضافی) را روی میز كار بپاشید و مایه سوهان را رویش بریزید. حالا مایه را با كاردك اندكی زیر و رو كنید.
اكنون مایه سوهان را با وردنه به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و در حالیكه هنوز مایه داغ است، آن را به مربعهای 4×4 سانتیمتر ببرید. همینكه سوهان خنك شد، آن را در ظرف زیبائی بچینید.