آشپزباشی
فر (تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم كنید و قالبی را به اندازه 20×30 سانتیمتر چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید؛ بهگونهای كه از دو طرف قالب كاغذ حدود 5 سانتیمتر بلندتر باشد. آنگاه یك پیمانه از بیسكویت را با كره مخلوط كنید و در قالب بریزید و بفشارید. سپس آن را به مدت 10 دقیقه در یخچال نگه دارید.
حالا سفیدههای تخم مرغ را در كاسهای بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و به تدریج شكر را به آن بیفزائید. اكنون فندق، باقیمانده بیسكویت و آرد را نیز به سفیدههای زدهشده اضافه كنید و مایه بهدست آمده را در قالب، روی بیسكویت بریزید و صاف كنید. حالا قالب را به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید و بعد صبر كنید تا شیرینی خنك شود.
در این هنگام، دمای فر را به 160 درجه سانتیگراد، كاهش دهید و مواد رویه را روی شیرینی پهن نمائید. سپس دوباره قالب را در فر بگذارید و به مدت 20 دقیقه دیگر، شیرینی را بپزید. اینك صبر كنید تا شیرینی در دمای محیط خنك شود. بعد آن را در یخچال قرار دهید تا كاملاً سفت شود. اكنون روی شیرینی پودر كاكائو بپاشید و آن را به اندازه دلخواه ببرید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه مواد رویه: كره، شكر، زردههای تخم مرغ و آب پرتقال را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سبك و یكدست شود. آنگاه شكلات را بیفزائید و مخلوط كنید.