آشپزباشی
آردها را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آنگاه شكر و گلاب را بیفزائید و پیوسته مایه را هم بزنید تا بپزد و كمی غلیظ شود. سپس كره، عسل و بادكا را بیفزائید و مایه را به شكل دورانی هم بزنید. حالا قدری از مایه را در آب سرد بریزید. چنانچه مایه كاملاً ترد و شكننده بود، آماده است.
اكنون زعفران و هل را بیفزائید و مایه را مرتب هم بزنید. پس از 5 دقیقه شعله را خاموش كنید. اینك هر بار قدری از مایه، روی كاغذ آلومینیومی بریزید و كمی از مخلوط پسته و بادام نیز روی آن بپاشید و با وردنه مرطوب، آن را نازك كنید. سپس صبر كنید تا سوهان كاملاً خنك شود. بعد آن را در ظرف مناسبی بچینید و درِ آن را ببندید.