تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی
روغن را در كاسه مناسبی بریزید و 4 دقیقه، با همزن برقی بزنید. آنگاه پودر شكر، وانیلین و تخممرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا شیر خشك و شربت را اضافه كنید و یك دقیقه دیگر، مواد را هم بزنید. سپس آرد را بیفزائید. همزن برقی را خاموش كنید و مواد را با دست مخلوط كنید تا خمیر لطیفی به دست آید.
اكنون خمیر فراهمكرده را روی سطح آرد پاشیده، باز كنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی چربكرده بچینید، آنگاه روی هر خمیر به اندازه 1 قاشق چایخوری از مایه میانی بگذارید و خمیر را تا كنید تا به شكل نیمدایره درآید. سپس رویشان زرده تخممرغ بمالید و قدری خلال پسته بپاشید.
حال سینی را در فر گرم كرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، قطاب را بپزید.
روش تهیه مایه میانی: آناناس را خرد كنید و در كاسه مناسبی بریزید. آنگاه پودر نارگیل، پودر شكر و اسانس آناناس را بیفزائید و مخلوط كنید.