آشپزباشی - لیلا آیانی صفت
کره و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بنماری آب کنید. آنگاه شکلات آبکرده را از روی حرارت بر دارید و بگذارید خنک شود (10 دقیقه).
سپس مواد خشک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. حالا شکر قهوهای، تخممرغ و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و کم کم مواد خشک را به آن بیفزائید.
سپس مخلوط کره و شکلات را نیز درون این مایه بریزید تا خمیر یکدستی حاصل شود. اکنون روی خمیر را با سلفون بپوشانید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید.
آنگاه هر بار به اندازه 1 قاشق چایخوری از خمیر بردارید و با فاصله از یکدیگر، در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید.
اینک رویشان شکلات چیپسی بگذارید و بیسکویت را به مدت تقریبی 10 دقیقه و در فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید.