آشپزباشی – مهدیس رحیمیان
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. كره با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و شكر قهوهای را بیفزائید.
آنگاه زرده تخممرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد، نمك، بیكینگ سودا و كرم تارتار را با هم مخلوط و الك كنید و همراه با شیر به مایه بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا كاملا سرد شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 5/7 سانتیمتر دایرههائی از آن ببرید.
اینك رویشان مخلوط شكر و دارچین بپاشید و به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر بپزید. بیسكویتها را روی پنجره سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.