آشپزباشی – مهدیس رحیمیان
پسته و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و سفیده تخممرغ، وانیلین و نمك را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. آنگاه خمیر را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده به قطر 5/2 سانتیمتر، بریزید و گلهای كوچكی از آن، روی سینی پوشیده از كاغذ با فاصله تقریبی 2 سانتیمتر بگذارید.
سپس سینی را در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و بیسكویتها را به مدت تقریبی 10 دقیقه یا تا زمانی كه اطرافشان طلائی رنگ شود، بپزید. حالا بیسكویتها را روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شوند.
آنگاه بین هر دو عدد قدری كرم بمالید و در مواد رویه فرو برید و روی كاغذ آلومینیومی بگذارید. اینك روی آنها را با خلال پسته بیارائید.
روش تهیه كرم: شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. آنگاه زردههای تخممرغ را در كاسه كوچكی بریزید و روی بخار آب جوش قرار دهید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.
سپس شربت را كمكم به زردههای تخممرغ بیفزائید و از روی حرارت بردارید. همزدن را ادامه دهید تا مایه اندكی سرد شود. حالا شكلات را به آن بیفزائید و كرم به دست آمده را به مدت 45 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
روش تهیه مواد رویه: شكلات را به روش بنماری آب كنید و روغن را به آن بیفزائید و هم بزنید تا صاف شود. آنگاه بگذارید تا قدری خنك شود.