Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:30

شكلات میوه‌ای

شكلات میوه‌ای

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

شیر عسلی 250  گرم

 

كورن سیروپ یا گلوكز 4 قاشق سوپخوری

 

كره 150 گرم

 

شكلات سفید خردكرده 450 گرم

 

خلال پسته 40 گرم

 

قیسی خردكرده 40 گرم

 

گلسه چری خردكرده 20 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

قالب ناودانی 5/6 × 04 سانتیمتر و به گنجایش 008 میلی‌لیتر را چرب كنید و با سلیفون بپوشانید. آن‌گاه شیرعسلی، كورن سیروپ و كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود ولی نجوشد! سپس شكلات را بیفزائید و هم بزنید تا شكلات آب شود.

حالا آن را از روی حرارت بردارید و خلال پسته، قیسی و گلسه‌چری را بیفزائید و هم بزنید تا كاملاً مخلوط شوند. اكنون مایه‌ فراهم‌كرده را در قالب بریزید و 5-6 ساعت در یخچال نگه دارید تا شكلات سفت شود.

سپس شكلات را از قالب در آورید و به عرض تقریبی 1 سانتیمتر ببرید.

یادآوری: اگر گلسه‌چری در دسترس‌تان نبود از مربای آلبالوی بدون شربت استفاده كنید.

 

برچسب ها: شكلات میوه‌ایروش تهيه شكلات میوه‌ایمواد لازم شكلات میوه‌ایآموزش شكلات میوه‌ایشكلاتتهيه شكلات میوه‌ای تعداد بازديد: 1697 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است