تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
قالب ناودانی 5/6 × 04 سانتیمتر و به گنجایش 008 میلیلیتر را چرب كنید و با سلیفون بپوشانید. آنگاه شیرعسلی، كورن سیروپ و كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود ولی نجوشد! سپس شكلات را بیفزائید و هم بزنید تا شكلات آب شود.
حالا آن را از روی حرارت بردارید و خلال پسته، قیسی و گلسهچری را بیفزائید و هم بزنید تا كاملاً مخلوط شوند. اكنون مایه فراهمكرده را در قالب بریزید و 5-6 ساعت در یخچال نگه دارید تا شكلات سفت شود.
سپس شكلات را از قالب در آورید و به عرض تقریبی 1 سانتیمتر ببرید.
یادآوری: اگر گلسهچری در دسترستان نبود از مربای آلبالوی بدون شربت استفاده كنید.