آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
تخممرغها را در كاسهی بزرگی بریزید و با همزن دستی هم بزنید. آنگاه دوغ، روغن، شكر، دارچین و بیكینگسودا را بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
سپس آرد، بیكینگ پودر و نمك را نیز اضافه كنید - مایهی فراهم كرده، میباید مانند ماست چكیده غلیظ باشد - حالا دستگاه وافلساز را گرم كنید و هر بار قدری از مایه را در قالب چربكرده بریزید، درش را ببندید و صبر كنید وافل بپزد و طلائیرنگ شود - حدود 4 دقیقه -.
اكنون وافلها را همچنان كه گرم هستند در ظرف مناسبی بگذارید و با، میپل سیروپ و میوه میل كنید.
یادآوری1: میتوانید به جای وافلساز برقی، از نوع سادهی آن نیز استفاده كنید و قالب را روی حرارت اجاق داغ كنید و بعد وافل را در آن بپزید.
یادآوری2: چنانچه بیكینگسودا در دسترس نبود، آن را حذف كنید.