تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
قالب را به اندازه 11×22 سانتیمتر، با سلیفون بپوشانید به گونهایکه سلیفون از اطراف قالب بلندتر باشد. آنگاه کره، شکر قهوهای، دارچین و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید.
بعد از 2 دقیقه، آن را از روی حرارت بردارید و بادامهندی و جوی پرک را افزوده و مخلوط کنید. حالا مایه حاصل را در قالب بریزید و بفشارید. سپس قالب را به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
اینک شیرینی را از قالب درآورید و از سلیفون جدا کنید. اکنون آن را برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.