Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:12

دونات ساده | طرز تهیه دونات آسان

دونات ساده | طرز تهیه دونات آسان

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

24 نفر

مواد مورد نیاز

دونات ساده | طرز تهیه دونات آسان

مایه خمیر فوری 20 گرم

شكر  1 قاشق سوپخوری

آب ولرم 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)

شیر  125 میلیلیتر

كره  50 گرم

شكر اضافی 100 گرم

تخممرغ  2 عدد

آرد 1 كیلوگرم

نمك  یك دوم قاشق چایخوری

جوز هندی یك هشتم قاشق چایخوری

دارچین یك چهارم قاشق چایخوری

روغن مایع به میزان لازم

پودر شكر برای تزئین  به میزان لازم

 

طرز تهیه دونات ساده | طرز تهیه دونات آسان

در ظرف مناسبی مایه خمیر، شكر و آب را با هم مخلوط كنید. روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود. در ظرفی جداگانه شیر، كره و نیمی از شكر (اضافی) را با هم مخلوط كنید و روی اجاق بگذارید تا كره و شكر در شیر حل شود. سپس از روی اجاق بردارید. اكنون تخممرغها را با باقیماندهی شكر (اضافی) با همزن برقی بزنید. آنگاه مایه خمیر عمل آمده و مخلوط شیر را به تخممرغها بیفزائید و مخلوط كنید تا مایهی یكدستی حاصل شود. در كاسهی مناسبی آرد، نمك، جوز هندی و دارچین را دو بار الك كنید و بتدریج مایهی قبلی را به آن بیفزائید تا خمیری نرم حاصل شود و به دست نچسبد. اكنون روی خمیر را بپوشانید و به مدت تقریبی 2 ساعت در جای گرمی نگهدارید تا حجم آن دو برابر شود. حالا خمیر را روی سطحی آردپاشی شده؛ به كمك وردنه؛ به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با قالب مخصوص دونات برش بزنید. روغن را در ظرفی با كف ضخیم بریزید و داغ كنید و دوناتها را در روغن قرار دهید. سپس حرارت را كاهش دهید تا مغز دوناتها نیز بپزد. اینك دوناتهای سرخ شده را روی حولهی كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. بعد در پودر شكر بغلتانید.

یادآوری 1: در صورت تمایل می‌توانید روی دونات‌ها را با شكلات ذوب شده نیز تزئین كنید.

یادآوری 2: دونات‌‌ها انواع گوناگونی نظیر: دونات شیری، دونات پرتقالی، دونات مربایی و دونات سیب‌زمینی‌دارند.

برچسب ها: آموزش دوناتطرز تهیه دوناتدونات سادهطرز تهیه دونات آساندونات آسان تعداد بازديد: 4838 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است