آشپزباشی - مریم امیری
پوست سیبها را بگیرید و خرد کنید و در کره تفت دهید. آنگاه شکر و دارچین را به آن بیفزائید و پس از چند دقیقه از روی حرارت بردارید.
همینکه سیب خنک شد، گردو و خامه را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و دو مستطیل از آن درآورید.
سپس یکی از خمیرها را روی سینی شیرینیپزی قرار دهید و مخلوط سیب را رویش بریزید به گونهایکه لبههای خمیر از مایه میانی خالی بماند.
اکنون اطراف خمیر را با آب مرطوب کنید و خمیر باقیمانده را مطابق شکل برش دهید و روی سیبها بگذارید. اینک دو لبه خمیر را به هم بچسبانید و روی خمیر زرده تخممرغ بمالید.
آنگاه اشترودل سیب را 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. و بعد دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد کاهش دهید و اشترودل را تا زمانیکه طلائی رنگ شود در فر نگه نگه دارید (حدود 20 دقیقه)