آشپزباشی – سحرسامانی
سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفت شود و فرم بگیرد. به گونهای كه اگر ظرف را برگردانید، از ظرف نریزد. آنگاه شكر را كمكم به سفیدههای تخممرغ بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا شكر تمام شود و مرنگ صاف و براقی داشته باشید.
حالا مرنگ را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره كنگرهدار بریزید و دایرههائی به شكل لانه، روی سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی یا ورق سیلیكونی بگذارید.
اكنون مرنگ را در فر گرم كرده با دمای 120 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 1-2 ساعت بپزید تا كاملا خشك شود- در فر را نیمه باز بگذارید- همینكه مرنگها خشك شدند، داخلشان را با مواد میانی پر كنید و با گلبرگهای شكری رز بیارائید.
روش شكری كردن گلبرگها: دو سینی شیرینیپزی بزرگ را با هوله كاغذی آشپزخانه بپوشانید. آنگاه سفیده تخممرغ را قدری هم بزنید تا از لختگی درآید و كف كند. سپس شكر را در ظرف بزرگی بریزید و كنار بگذارید.
سفیده تخممرغ را با قلم مو روی گلبرگها بمالید. حالا روی گلبرگها شكر بپاشید و در سینی بچینید. گلبرگها را در جای تاریك و خنك نگه دارید تا خشك شوند.