تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیاتی صفت
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس مخلوط آرد، شكلات، كشمش و گردو به این مایه بیفزائید و مخلوط كنید. حالا هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری از خمیر فراهم كرده بردارید و به شكل توپ درآورید و در كورن فلكس بغلتانید.
اكنون آنها را در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید و در فر قرار دهید. حال شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر بپزید و روی پنجره سیمی خنك كنید. آنگاه شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.